Doniranje opreme Regionalnom centru za talente Beograd II

Donacija mikroskopa centru za talente Beograd 2
Doniranje opreme Regionalnom centru za talente Beograd II

Prvi projekat Fondacije 1% bila je saradnja sa Regionalnim centrom za talente Beograd II na polju doniranja opreme potrebne Centru za talente. Regionalni centar za talente Beograd II je mesto odakle kreće većina naših mladih naučnika, istraživača i takmičara put svetskih takmičenja i olimpijada u različitim naukama i vraća se sa prestižnim priznanjima i medaljama. Ti mladi ljudi treba da budu reprezenti našeg društva i zadovoljstvo nam je da smo mogli da ih podržimo!

Biološki mikroskop koji je Fondacija 1% kupila za Centar za talente Beograd 2 U okviru ovog projekta, donirali smo Centru za talente mikroskop, koji će biti od pomoći mladim talentovanim istraživačima i takmičarima iz Centra za talente.
Osnivač Fondacije 1% Miloš Pešić uručuje mikroskop centru za talente Beograd 2 Ovim putem se zahvaljujemo Centru za talente na uspešno realizovanom projektu i želimo još mnogo uspeha polaznicima Centra. Podržavaćemo i ubuduće Regionalni centar za talente Beograd II kroz nove projekte Fondacije 1%.