• fondacija@1posto.rs
  • +381 64 08 01 499
  • fondacija@1posto.rs
  • +381 64 08 01 499
Doniraj

Pomozi osamnaestogodišnjoj Teodori iz Bujanovca da studira u Francuskoj!

РСД 1,500.00 Potrebna donacija

Sam upis na ovaj Univerzitet je ogroman uspeh, a pored toga, Teodora je dobila i stipendiju „Emile Boutmy“ u iznosu od 10.700€, što je najveća stipendija ovog Univerziteta, koja se jako retko dodeljuje. Ova stipendija u potpunosti pokriva troškove školarine za prvu godinu studija. Međutim, kako bi ostvarila svoje snove, Teodori je neophodna novčana pomoć koja bi pokrila osnovne troškove života u Francuskoj (smeštaj u studentskom domu i ishrana).

Teodora Stojilković

Zbog teške porodične situacije (Teodora živi sa nezaposlenom samohranom majkom), ispunjenje njenih snova bilo je dovedeno u pitanje. Imajući u vidu njen ogroman trud i rad, kao i predanost poboljšanju međunarodnih odnosa i veliku odlučnost u ostvarenju svojih snova, Sonja i Miloš Vasić podržali odlučili su da pomognu Teodori u okviru svog Fonda i donacijom u iznosu od 1.000€ pokriveni su troškovi vize, avionske karte za odlazak na studije, kao i rate za studentski dom za prva dva meseca boravka (septembar i oktobar).

Nažalost to nije dovoljno za sve troškove, kako Teodoru svaki mesec očekuje naplata rate za studentski dom u iznosu od 248€, kao i troškovi ishrane u iznosu od 200€ mesečno. Teodorini ukupni preostali troškovi za prvu godinu studija iznose 1.736€ za studentski dom i 1.400€ za hranu.

Sada, svi zajedno imamo priliku da se uključimo, pružimo svoj doprinos i pomognemo Teodori da uspešno nastavi studije. Naše malo Teodori može značiti mnogo!

Podržite Teodoru svojom donacijom.
Detaljnije instrukcije za donaciju možete pogledati OVDE.

Primer uplatnice

Pomozi Teodori Stojiljković da studira u Francuskoj
Sonja i Miloš Vasić

Sonja i Miloš: „U okviru fonda Sonja i Miloš Vasić, kao dvoje uspešnih sportista, imali smo privilegiju da ispunimo svoje snove i ambicije i sad želimo da pomognemo drugima u istome. Naša misija je prevashodno da pomognemo mladim talentima u Srbiji u ostvarenju njihovih kreativnih potencijala, što smo do sada učinili mogućim kroz veliki broj akcija.“

Fond Sonja i MIloš Vasić