Međunarodno takmičenje istraživačih radova u Turskoj

Međunarodno takmičenje istraživačih radova u Turskoj

Međunarodno takmičenje istraživačih radova OKSEF održano je u Izmiru, Turskoj u periodu od 11. do 15. juna 2019.

Na ovom takmičenju predstavljao nas je četvoro naših mladih naučnika iz Regionalnog centra za talente Beograd II sa svojim naučno-istraživačkim radovima iz različitih disciplina i oblasti.

Fondacija 1% je uspešno ovaj realizovala projekat i bila pokrovitelj učešća mladih istraživača na Međunarodnom takmičenju u Turskoj, obezbedivši kotizaciju u iznosu od 1.600,00€, odnosno 400€ po takmičaru.

Naši mladi naučnici su na takmičenju ostvarili stopostotni učinak, osvojivši četiri medalje – dve zlatne, srebrnu i bronzanu, čime su dodatno doprineli uspešnosti ovog projekta.

Upoznajmo naše takmičare i njihove nagrađene naučno-istraživačke radove:

tabela1

Drago nam je da smo, uz pomoć kampanje na sajtu , donacija od strane pojedinaca, kompanija i svih koji su učestvovali i/ili nam pomogli u organizaciji humanitarnih akcija u okviru ovog projekta, uspeli da omogućimo našim talentovanim srednjoškolcima da učestvuju sa svojim naučno-istraživačkim radovima na ovom međunarodnom takmičenju i da ostvare neverovatan uspeh, predstavljajući našu zemlju i sve nas u najboljem svetlu! 

Ovom prilikom zahvaljujemo se još jednom svima koji su podržali Fondaciju u ovom projektu!

Projekat i kampanja započeli su ovim snimkom gde smo se prvi put upoznali sa našim potencijalnim takmičarima. Drago nam je da smo im pružili pomoć i podršku koja im je bila potrebna i da smo im pomogli u postizanju ovakvih rezultata.